Crystal Moonlight

48,95 kr.
Inkl. moms
48.95
2-4 dage

Beautystones rhinsten non hotfix Round (2000, 2058 & 2088) i Crystal Moonlight er flat back rhinsten i ægte krystal med flad foliebagside som er nemme at påsætte med lim, gem glue eller gele.

Crystal Moonlight er en blød og subtil nuance af grålig-sølvtonet krystal, der er inspireret af månens farve om natten. Det er en kølig farve, der har et beroligende og beroligende udseende, med et strejf af sølv undertoner, der giver den en følelse af ro og sindsro. Crystal Moonlight er en blid og fredfyldt farve, der er forbundet med en følelse af ro. Dens bløde og subtile udseende kan tilføje en følelse af sindsro og klarhed til enhver designkontekst, hvilket gør den til et populært valg til at skabe en fredelig og beroligende atmosfære.

Størrelser
Antal
Antal
Sidste elementer på lager

 

Autoriseret Indigo Distributør

 

1-3 Dags levering

 

14 dags returret

Beautystones Crystal er produceret i EU og fremstår i slibning og kvalitet fuldstændig identisk med verdens førende brand.

Beautystones flat back crystals fåes i tre typer snit: 2000 med 8 facetter (SS3 and SS4); 2058 med 14 facetter, der optimerer lysrefleksionen af mindre krystaller (SS5 to SS10) og 2088 med 16 facetter og et unik stjerneskåret design, som giver den ultimative glans (SS12 to SS48).